Gästbok

Här kan du skriva en rad eller två.

24 inlägg i gästboken:

 1. simpan eriksson skriver:

  Hej alla roknäsarkamrater! Nu har jag tyvärr flyttat till ett bättre ställe….Luleå. Jag kommer dock sakna loppisarna och paltfesterna som ni anordnat genom tiderna.

 2. Anna Wedin skriver:

  Ronny Eriksson & Ramblin’Minds kör ihop igen. Hör av er om det är intressant till tältspelningen:)

 3. ulla roslund skriver:

  Så har vi åter ätit palt på Byan,gott och trevligt,hoppas flera hittar dit,träffade bl.a.Hortlaxare som läst om det i PT och var ut på en fredagstur dit.Ser fram emot Loppisen nästa helg!

 4. Hans Nordmark skriver:

  Ett riktigt lyckosamt och GOTT NYTT ÅR önskas Byaföreningen!

 5. Maria Engman skriver:

  Det jag uppfattade på mötet angående ny byagård så var det köp av EFS, inte någon renovering av densamma, det som diskuterades var billigaste alternativ, renovering Byagården i Stockbäcken eller köp av EFS Roknäs, som det nu är så går nuvarande Byagård inte nyttja pga dålig lukt ev mögel, samt diverse ej så förtjusande husdjur. EFS behöver inte renoveras eller byggas ut den närmaste framtiden, den går att nyttja omgående både vinter som sommar, visar det sig att arrangemangen blir välbesökta och trångbodhet blir ett faktum då får man väl diskutera ombyggnation då.

 6. Allan Eichwurzel skriver:

  Styrelsen för byaföreningen planerar att flytta verksamheten från Byagården i Stockbäcken. Bud på 390000 för EFS huset i Roknäs är inlämnat. Totalt vansinne att lämna en lokal som man inte andra kostnader för än de elkostnader man har för jordvärmen och belysning, samt lite underhåll. Detta vill man byta mot kostnader för lån och låneränta, renovering av EFS huset med ombyggnader för att passa verksamheten. Hur detta skall finansieras finns det inga beräkningar för, ingen planering för att öka inkomsterna. Det enda motiv man har att det skulle ligga mer centralt än nuvarande lokalen. Man följer således kommunens planering att allt måste ligga centralt för att vara bra. Var finns logiken i resonemanget.

 7. Hans Nordmark skriver:

  Sommar med återkommande Paltkalas och underhållning i Roka kvarn, våfffelfest vid Kalahatten, cykeltävling för alla åldrar, revyteater m.m – år efter år – till Roknäsbornas och ”utbölingars” stora förnöjsamhet och glädje. Vilken fin och uthållig insats från Er som tar initiativ, planerar och genomför dessa uppskattade evenemang – vecka efter vecka, år efter år. Heders!

 8. Hans Nordmark skriver:

  Ett stort o hjärtligt Grattis till Roknäsrevyns duktiga aktörer, för deras trivsamma och underhållande revypemiär 2013.

 9. Birgitta Elfgren skriver:

  Önskar alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

 10. Tore skriver:

  Det står om loppis på hemsidan under aktuellt

 11. Stefan Wikberg skriver:

  Hej på er.
  Varför står det inget om loppis på hemsidan????

 12. Annika skriver:

  Den 12 juli har vi loppis efter Hällgrensägen också!

 13. Birgitta Elfgren skriver:

  Trevlig midsommar!

 14. Jon Hägglund skriver:

  Jag är född och uppväxt i Roknäs,har under en tid bott i både Piteå samt i Usa,har nu äntligen flyttat tillbaka till Roknäs )i fjol vintras) och har en son som i dagarna fyller 1 år. Jag älskar Roknäs och tycker det är jättetrevligt med både byablad och allehanda aktiviteter,men det är en sak som verkligen stör mig: Gösta Degermans sagosida om sina bibliska fabler är enbart slöseri med plats i ett annars klockrent byablad, jag respekterar dem som tror på denna saga men håll det utanför byabladet snälla! Skriv i stället om fiske eller jakt,eller till och med (Må Gud förbjude Gösta) vetenskap eller roliga fakta.

  /Stolt Roknäsbo samt flugfiskande ateist.

 15. Gun Sundström skriver:

  Visst är det härligt med vårväder, men än är det mycket snö som ska tina bort. Men idag har vi haft + 8 grader här i Roknäs och en strålande sol, men det blåser ordentligt.

 16. Eva Öhrström skriver:

  Hej Roknäs!
  Jag vänder mig till Er alla där största chansen finns. Jag har en del gamla kort efter båda mina föräldrar och bakåt.
  Min mormor Nannys lillasyter Dagmar Fredrika Åström har jag inget kort på. Kanske finns hon på ett gammalt skolofoto från Roknäs. Jag skulle så gärna vilja ha en kopia av kortet. Dagmar föddes den 1 april 1899 och dog den 4 april 1910, endast 11 år gammal. Jag har ett kort av min mormor som bär ett halsband. Det är gjort av Dagmars hår. Föräldrarna heter Johan Åström (186 – 1920) och Fredrika Aurora Åström f Lindberg (1865- 1920). De bodde på Helås, Lillsöder .
  Hälsningar Eva

 17. Birgitta elfgren skriver:

  Önskar alla en riktigt Trevlig jul och ett Gott nytt år

  /Birgitta Elfgren

 18. Ingemar Edström skriver:

  Hej. Jag hälsar alla välkomna att komma med bidrag till vår byatidning. Stort som smått, bilder och/eller text. Fatta mod och penna. Ingemar E. red.

 19. Håkan Johansson skriver:

  Håller med föregående talare!! Jättesnyggt!

 20. Håkan Johansson skriver:

  Håller med föregående talare!! Jättesnyggt!

 21. Anders Thorslund skriver:

  Min farmorsfar hade garveri i Roknäs och hette Erik AUGUST Wikman 1848 – 1896.
  Jag vill gärna veta mer om honom, och helt få ett foto.
  Hans fru hette Johanna/Hanna född Espling och levde till 1951

 22. Sven-olov Öman skriver:

  Trevligt att se en hemsida från mina hemtrakter, hälsa Gun, Tore!

 23. Jon Hägglund skriver:

  Mycket fin sida,blir det någon mer byakrog i höst/vinter??

 24. Sten Ander skriver:

  Snygg och fräsch ny hemsida!

Skriv i gästboken

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *